Ik ben Melanie

, leuk dat je de tijd neemt om mijn website te bekijken.

Ik ben Melanie (van Oers - van Ginkel) en ben, op moment van schrijven, 29 jaar. Ik heb een lieve man, waar ik al ruim 12 jaar mee samen ben, en sinds januari 2020 zijn wij trotse ouders van een dochtertje. We wonen in Kaatsheuvel en ben geboren en opgegroeid in Waalwijk.

Na mijn basisschoolcarrière ben ik doorgegaan naar de HAVO, die ik na afronden heb vervolgd met een eenjarige MBO-top opleiding Marketing en Communicatie. In dit jaar heb ik ook de tijd genomen mij verder te oriënteren op mijn vervolgstappen. Ik koos voor de HBO opleiding Commerciële economie IEMES (International, Entertainment, Music and Event Studies). Vooral het marketing, communicatie en de focus op de entertainment- en evenementenindustrie sprak mij destijds erg aan. Tijdens deze opleiding heb ik ook de minor Communicatie en Multimediadesign gevolgd, hier ontdekte ik mijn passie voor webontwikkeling en vormgeving. Als echte autodidact ben ik mijzelf in mijn vrije uren hier verder in gaan ontwikkelen.

Aan het einde van mijn HBO opleiding was ik dusdanig bedreven in de bouw van websites en grafische vormgeving dat de vraag ernaar steeds groter werd. Ik besloot mijn werkzaamheden dan ook officieel te maken door de oprichting van DOEN! Webontwerp & Grafisch ontwerp. Vanaf dat moment kon ik bedrijven echt bijstaan en voorzien van een passende website en vormgeving.

Na afronding van mijn HBO opleiding kon ik ook gelijk aan de slag bij MarkC (een marketing en communicatie bureau) als projectmanager en team coördinator. Met veel plezier had ik hier de leiding over een grote groep top-studenten en getalenteerde arbeidsstarters (met een marketing- en/of communicatie achtergrond) en zorgde ik voor een juiste doorloop van projecten.

Na 2 jaar was de vraag bij DOEN! zo groot geworden dat het helaas niet meer viel te combineren met mijn werkzaamheden voor MarkC. Na lang wikken en wegen besloot ik de sprong in het diepe te wagen en mij volledig toe te leggen op mijn eigen bedrijf. Nu, bijna 8 jaar later, staat DOEN! goed op de kaart en help ik nog steeds, veelal startende bedrijven, met plezier op weg door hen te voorzien van een degelijke en mooie website, maar ook eenbijpassende vormgeving.

Ondanks het klantcontact, mis ik tegenwoordig steeds meer het contact met collega's. Het ondernemerschap heeft vele voordelen en past me goed, maar kan soms eenzaam zijn. Gezien de huidige gekke situatie waarin we zijn beland, met de lockdown door het coronavirus en de tijd van mijn zwangerschapsverlof hieraan voorafgaand, ben ik onverwachts in de gelegenheid gekomen om hier eens bij stil te staan. Ik ben bij mijzelf te rade gegaan en hierdoor is het steeds meer gaan kriebelen om eens verder te gaan kijken. Wat gaat mijn vervolgstap zijn?

Wordt vervolgd...