DOEN! staat voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafisch vormgeving van uw overige bedrijfsuitingen. Dit alles op zeer persoonlijke wijze en voor een zeer betaalbare prijs. 

www.doen-webontwerp.nl en www.doen-grafischontwerp.nl vertellen u alle mogelijkheden op het gebied van webdesign, webdevelopment en grafisch ontwerp.
 

DOEN! Webontwerp en grafisch ontwerp

DOEN! staat voor mooie, functionele en goedwerkende websites en een goed doordachte grafisch vormgeving van uw overige bedrijfsuitingen. Dit alles op zeer persoonlijke wijze en voor een zeer betaalbare prijs.

Bij DOEN! staat de persoonlijke aanpak voorop. Deze persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk! Het wordt tenslotte uw website en het zijn uw bedrijfsuitingen, deze dienen bij u te passen en aan uw wensen en eisen te voldoen. Daarom gaan we samen kijken wat de beste vormgeving is. Want welke 'tone of voice' moet uw website hebben? Wat is de gewenste 'look and feel' voor uw huisstijl? Welke positionering ziet u graag terug? Allemaal vragen die erg belangrijk zijn om het gewenste resultaat te krijgen, maar ook vragen waarop ik geen antwoord kan geven zonder u!

Ook gedurende de ontwerpperiode wordt u regelmatig op de hoogte gehouden en om feedback gevraagd, zodat u de ontwikkeling van uw website of bedrijfsuiting op de voet kan blijven volgen en compleet naar wens wordt.

Webontwerp

 

Grafisch ontwerp

  Webdesign en Webdevelopment
Het design van een website is erg belangrijk. Het straalt uit wie u bent, waar u voor staat en moet de bezoeker een goed gevoel geven. Het bepaald het beeld dat de bezoekers van uw bedrijf krijgen. De werking van de website is uiteraard ook erg belangrijk, hierbij staat de gebruiksvriendelijkheid en overzicht voor de bezoekers voorop.
  Webwinkel/Webshop
Online winkelen is tegenwoordig erg populair! Het is daarom ook niet verrassend dat steeds meer bedrijven hun producten ook online aanbieden. Een webshop heeft vele voordelen, voor zowel u als voor uw klanten. Het kan een aanvulling zijn op uw offline verkopen of de corebusiness van uw bedrijf zijn. 
  Nieuwsbrief
Door middel van nieuwsbrieven kunt u eenvoudig uw relaties onderhouden, nieuwe relaties opbouwen en zelf bepalen wanneer de lezers de nieuwsbrief ontvangen. Een nieuwsbrief laten maken en versturen zorgt dat klanten, medewerkers en/of leveranciers op de hoogte zijn en blijven van de ontwikkelingen bij uw bedrijf en de eventuele nieuwtjes en aanbiedingen. 
  Templates
Naast het ontwikkelen van een compleet nieuwe website, is het ook mogelijk om uit een van de eerder ontworpen templates te kiezen. Website templates zijn vooraf ontworpen websites waarbij alleen je eigen persoonlijke content nog ingepast hoeft te worden, waarna hij direct online kan. Templates bieden dus de mogelijkheid om een website snel online te hebben.
 
  Huisstijl
Door middel van je huisstijl laat je zien wie je bent, wat je doet, waar je goed in bent en biedt je de mogelijkheid om je te onderscheiden.
Logo
Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het moet een blikvanger zijn die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. 
  Folder en/of flyer
Een folder en/of flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto's, tekst en de lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een folder.Middels deze elementen proberen wij uw folder en/of flyer op te laten vallen tussen alle andere reclame-uitingen.
  Cartoon en/of illustratie
Iedereen kent het mannetje Bol van Bol.com, de vakmannen van werkspot.nl of het konijntje van Duracell. Een cartoon of een illustratie kan uw onderneming of idee nog een extra dimensie geven of zorgen voor extra herkenning van uw huidige huisstijl.
  Poster
Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp kunt u direct de aandacht van uw doelgroep trekken.

Verder vind je op www.doen-webontwerp.nl en www.doen-grafischontwerp.nl nog mijn portfolio op het gebied van webdesign en webdevelopment en mijn portfolio op het gebied van grafisch ontwerp. Want sinds de start in 2011 is er gewerkt aan opdrachten van zeer uiteenlopende klanten in diverse branches. Van schoonheidsspecialisten tot financieel adviseurs en van fotografen tot zanggroepen. De opdrachten variëren van een eenvoudige landingspage of logo tot uitgebreide websites inclusief huisstijl en nieuwsbrief.

Uiteraard hebben de verschillende diensten hun eigen tarieven, bekijk de tarieven voor grafisch ontwerp of de tarieven voor webontwerp en begrijp wat ik bedoel met betaalbare prijzen.
 
© 2012 - Melanie van Oers - Webdesign en Webdevelopment